رایحه نوشیدنیها عطر و ادکلن – BEVERAGES :عطرها معمولاً بویی از یک نوشیدنی محبوب در فرمول خود دارند، از شامپاین گازدار جشنها و کوکاکولای کاراملی گرفته تا لذت پیناکولادا و خامه ای بودن یک فنجان کاپوچینوی عالی. این بازسازیها اغلب به طرق زیر میسر میشود:
استفاده از موادی که بخشی از دستور تهیه آن نوشیدنی خاصی هستند (برای مثال کوکاکولا که در آن آب لیمو، عصاره وانیل، دارچین، نرولی، پرتقال، تخم گشنیز و جوز در آن مشخص و برجسته است)
تداعی بعضی مواد خام با بوهایی که از نوشیدنیها میشناسیم (مانند رایحه شرابی در بعضی اسانس های رز یا بوی جین مانند میوۀ سرو کوهی، زیرا اینها درواقع موادی هستند که برای خوشبو کردن نوشیدنیها به کار رفته اند).
مولکولهای مصنوعی که برای تولید اثر مورد نظر مهندسی کردهایم.
رایحه نوشیدنیها در عطر اثری فرح بخش و اشتهابرانگیز دارند که اغلب با مخلوطهای میوهای گلدار یا عطرهای “لذیذ” ترکیب میشوند و همزمان با تحریک چشایی شامه را نیز می نوازند.
درباره این سایت